About

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

Annons

5 tankar på “About

 1. Hej Rebecca, nu, långt om länge har jag varit inne och läst i din blogg!! Jag formulerar mig så här, jag blev inte besviken! Förstod ju redan när vi möttes, att vi är two of a kind! Så intressant och du formulerar dig så väl! Skriver min e-post här nedan

 2. Hej Rebecca,

  Har precis lyssnat på din berättelse (Stoppa matchen!) på Sveriges Radio. Som storkonsument av Sveriges Radios program ville jag bara säga detta. Ditt program är det bästa jag hört på mycket länge. Vilken berättelse, vilket liv du verkar ha levt, och framför allt vilka orättvisor du mött. Utan kvinnor som du så skulle vi leva i ett mycket fattigare (och mer trångsynt samhälle).

  Fortsätt att kämpa!

  Mvh,

  Sebastian, 35 år, Jönköping

  • Tack Sebastian,
   du är ung och jag uppskattar att du visar en social känsla och medvetenhet. Det är du, käre Sebastian, som ska föra kampen vidare för ett mänskligt och humant samhälle. Jag blir 70 nästa gång, jag fortsätter kämpa, tro mig. Men jag förlitar mig på dig och att din generation för vidare den kampen och jag lämnar mina barnbarn i dina och era händer. Ta gärna del av mina böcker ( be biblioteket att ta in dem) och bli inspirerad. Din generation har helt andra svårigheter som jag ser vara svåra och stora. Kan jag och andra ge styrka och inspiration för er att kämpa för det mänskliga, för naturen, för det hållbara, då kan vi dö fridfullt.
   Men tro mig, tills dess, upp till kamp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s